(Android/iOS) Math Master - Brain Quizzes \u0026 Math Puzzles мами повече ресурс
Mar 12, 2022 23:27:18 GMT 1
Post by helreracystia on Mar 12, 2022 23:27:18 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Math Master - Brain Quizzes \u0026 Math Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Math Master - Brain Quizzes \u0026 Math Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Math Master - Brain Quizzes \u0026 Math Puzzles 2022 version ▞▞▞
Хубаво приложение 👌.... наистина подобрява скоростта ви на изчисление.. продължавайте да тренирате..
Това е страхотно приложение, просто го обичам
Това е малко трудно, хаха, но в добър начин предизвикателно срещу таймера може да помогне на моя племенник в училище
труден, предизвикателен. Бавно ще се подобрявате, ако продължите. използвайте всички трикове
Страхотно приложение за начинаещи
Math Master - Brain Quizzes & Math Puzzles Edukacja jqj
Много се наслаждавам на това. Всяко ниво започва с прости математически задачи и преминава към все по-трудни задачи. Отличен за трениране на мозъка!
Абсолютно невероятно приложение! Ежедневните 10-15 минути ще ви дадат невероятни резултати в дългосрочен план. Трябва да кандидатствате, ако се подготвяте за състезателни изпити.
Math Master - Brain Quizzes & Math Puzzles Edukacja jqj
Полезно за студенти, добре
Добре е за практикуване
Съветите бяха особено кратки. Предпочитам това приложение от други със същата цел, защото подчертава тестовете, като същевременно плаща „достатъчно“ подробности за уроците. 💜
Наистина е хубаво да се изживее
грозен
Забавно
Страхотно приложение, което наистина помага да подобрите изчисленията си
The Wild Case Seikkailu ahh
Глупаво
Твърде бързо е и е трудно за разбиране. !
Страхотно приложение, но твърде малко реклами.
добре е, но има много реклами
Полезно за тези, които искат да подобрят изчисленията
Идеално полезни за мозъка Игрите са добре поставени, прави и лесни за разбиране. Нивата са приятни и това, което харесвам, е, че можете да играете всеки тип (добавка, разделение и т.н.), когато пожелаете. Понякога едни и същи въпроси се повтарят в една и съща игра, но не често. Аз съм доста бавен в математиката и това приложение със сигурност ми помага да практикувам. Добро упражнение за мозъка!
Играта Dis е много образователна за изучаване на математика, опитайте я, момчета
Това е много интересно и правилен начин за разбиране на математиката !! МНОГО ДОБРЕ !! 👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Страхотно приложение, но твърде много реклами. Наистина твърде много.
подобри моята изчислителна сила, благодаря
Това е добро приложение
Това, което няма проблеми с думи. но е забавно и има съвети, за да научите много по математика, така че ще дам 4 звезди на майстора по математика
Много добро приложение
Страхотно приложение за тези хора, които искат да подобрят своите количествени способности
Страхотно приложение за ускоряване на d изчисленията
Добре, но според Norton Security това приложение споделя вашата информация с Facebook.
Това приложение е много полезно за математика..
Хубаво приложение
Много хубаво приложение за стимулиране на ума ви
Добре е за тренировка, единственото нещо е, че всяко ново ниво е твърде трудно (в сравнение с предишното). ☆☆☆☆☆
Много е полезен за сравнителни изпити
Удивително, това ме вдъхновява да подобря себе си позитивността.
харесах приложението. най-добре за основни изчисления
Въпросът ми е хо
Можем ли да изберем темата в това
Тази игра е забавна и предизвикателна в същото време, добра работа
Добро приложение както за деца, така и за възрастни
Едно от най-добрите приложения.... За да подобрите математическите си изчисления... Много впечатляващо🤩
Ако въпросите не са разрешими, моля, дайте и решения
Превъзходен aap за увеличаване на скоростта при изчисленията. Трябва да се пробва..
Удивително приложение за доброто разбиране и практика на математиката. Наистина отговаря на очакванията ми. Обичам го.
Вечеря
Отлично
Чудесно за възрастни, които искат да тренират мозъка
Практиката по умствена математика е невероятна. Обичам го!