Post by helreracystia on Mar 12, 2022 23:15:15 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Solar Explorer: New Dawn ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Solar Explorer: New Dawn IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox daş-qaş modifikasiyası ▞▞▞
▞▞▞ Solar Explorer: New Dawn 2022 version ▞▞▞
Mən yalnız 88%-ə çatmaqla birinci səviyyədə problem yaşadım. Tərtibatçı dərhal köməyimə qaçdı və nə edəcəyimi bildirin. Müştəriləri xoşbəxt edən möhtəşəm müştəri dəstəyi ilə zəhmli proqram. Bir daha təşəkkürlər.
4star, çünki çox sərt nəzarət edə bilməz
Bu, yaxşı oyundur, amma nə qədər irəli getsəniz, bir o qədər şansa əsaslanacaq. Onun xaricindəki digər asteroidlər tərəfindən bombardman edilərkən optimal yolumda 2 nəhəng asteroidin olmasını xoşlamıram. Mən heç bir manevr yolu olmadan, son vaxtlar zərəri götürməyə məcbur oldum. Bəli, əgər bu, heç-heçənin şansına əsaslanmasaydı, mükəmməl oyun.
Əla oyun! Gözəl musiqi ilə super əyləncə!! Həqiqətən də münasib qiymətə. Onun növbəti oyununu görmək üçün səbirsizlənirəm, çünki mən bunun üçün buradayam!!
Bu zəhmli oyundur. Bu qədər sərin və asılılıq olacağını düşünməzdim. Detallara diqqətiniz əladır. Oyunda gələcəyiniz parlaqdır.
Mən oyunu bəyənirəm, amma Marsdakı son iki missiyada ilişib qalmışam. Onlar birinci aydadırlar və mən birini seçməyə çalışdığım zaman o, Marsa və ya digər aya doğru sürüşür və bu, mənə də başlanğıc missiya düyməsini basmağa imkan vermir. Xahiş edirəm kömək edin
eniş zamanı tüstü effektləri əlavə etsəniz daha yaxşı olar. hər halda qrafiklər damdan keçib və vaxt keçmək üçün çox gözəl oyun!
Mən bütün yolu belə endirmirəm və ilişib qalıram və yükləmək həmişəlik vaxt aparır
Məlum olub ki, tankları əlavə etmək üçün raketi vurmaq lazımdır? Onun tərəfinə
Yaxşı, lakin çaşdırıcıdır zəhmət olmasa pulu geri ala bilərəm Cavab: cəhd etdim ki, geri qaytarılan qaydalara uyğun gəlmir.
Marsda problem var. Onu super qəbilə qurun, əgər ikinci ayağı yerə enəndə bir az da olsa yellənirsə, desant partlayır.
Düzgün basmır və bəzən lazım olmadıqda basır, Fərqli nəticələrə ümid edərək təkrar-təkrar etməyə aparır.. Axmaq oyun!
darıxdırıcı və təkrarlanan..indiyə qədərki ən pis alış
Solar Explorer: New Dawn Аркадни btqr
Oyunun təsvirindən başa düşdüyüm kimi heç nə yoxdur. Pulun geri qaytarılmasını və demonunun dərc edilməsini tələb etmək
Yeniləyin, döyün və bəyəndim. Yeniləmə vaxtı. Möhtəşəm sim. Hər qəpiyə dəyər. Əlbəttə ki, əlavə etmək istərdim, amma indiyə qədər gördüklərimdən bu tərtibatçı nə etdiyini bilir. Bunu lander oyunu adlandırmaq demək olar ki, təhqiramiz olan lander oyunlarını sevirsinizsə, bunu əldə edin, məyus olmayacaqsınız. Bundan əlavə, həqiqətən gözəl oyun qrafikası müdrik və görünən kəsikdir. Ümid edirəm ki, Dev yeniləmələri və əlavələri davam etdirir, bunun bazarda ən yaxşı yerləri vurmaq potensialı var.
Çox əyləncəli.
Orijinal Aysal Lander (yəni köhnə) ilə çox tanış biri kimi mən bunu sevirəm. Mükəmməl qrafika, klassikin əla yeniləməsi. Hələ necə inkişaf edəcəyimi başa düşmədim, bəlkə təslim olacağam və bir dərsliyə baxacağam..
İlk missiyadan sonra imtina etdi. Oyunu bəyəndim, lakin o, məni heç bir anlayışla məğlub etdi. Mən başa düşə bilmədim ki, əgər onlar cüt ədəddirsə, ikinci tapşırığı necə yerinə yetirəcəyimi. Bunun nə demək olduğunu izah etmədən tədarükləri yüklə dedi.
Bu əla oyundur! Mən nadir hallarda satın aldığım proqramlar üçün rəylər göndərməyə vaxt ayırıram, lakin vicdanım rahat olduğu üçün fikirlərimi bölüşməməyi seçə bilmədim. Hətta Easy-də belə çətin oyundur, lakin mövcud fərdiləşdirmə, TOP səviyyəli qrafika və ssenarilər onu satın almağa dəyər. Qrafika həqiqətən konsol səviyyəsindədir. Günəş sistemi gələcəkdə daha çox planet kəşfiyyatı üçün genişlənə bilsəydi, çox yaxşı olardı. Əla işdir!!
Oyunun daha da inkişaf etdirilməsini arzuladı.
sonsuz yükləmə ekranı ilə nə var, əslində hələ oynamamışam, amma nə vaxtsa yüklənəcəyini gözləyirəm
Eyni şeydir... təkrar-təkrar. Onlar sizə daha bir neçə daş atırlar və yolu daha əyri edir... amma eyni şeydir.
zəhmli qrafika, nöqtədə konsepsiya, dəyişkənlik və həqiqi əyləncə, çətin ki. Hər bir missiya arasında az və ya heç bir fərq yoxdur. sözün əsl mənasında eyni şeyi təkrar-təkrar edirsiniz. Dəyişən yeganə şey, siz 2 və ya 3 yük qabığı daşımaq və ya dəri rəngini dəyişdirmək istədiyinizə qərar verməkdir. Seçim faktoru və ya dəyişkənlik yoxdur. Mən bir rwfund istərdim, əgər onu ala bilsəm...
Solar Explorer: New Dawn Arkadspel snbr
Mən 100% aldım, bəs bu son nə olacaq?
Möhtəşəm. Köhnə məktəb aya enmə oyunlarını götürün və onları bəzi döngələrlə modernləşdirin. Atmosferi sevin və oyunu hiss edin. Mən indi Marsdan keçmişəm və ümid edirəm ki, gələcəkdə daha çox oyun yaradacaqsınız. Hekayəyə və ümumi fikirləri davam etdirin. Bu oyunda bir qalibiniz var. Bu, burada indie top hit olmalıdır.
Başlamaq yaxşıdır, lakin tez cansıxıcı olur
Xeropan: Learn languages Haridus btgz
Bravo tərtibatçılar. Sadəcə BRAVO!!!! Bu oyuna görə az maaş aldığımı hiss edirəm. Ciddi az ödənilmiş. Mən bu oyunun asanlıqla təxminən 10 dollar dəyərində olduğunu hiss edirəm. Bu gözəl oyun üçün uşaqlara təşəkkür edirik!!! Çox sağ ol!!!! İndi bizə gətirdiyiniz hər hansı oyunu həmişə səbirsizliklə gözləyəcəksiniz. Bir daha təşəkkür edirəm!!!Siz uşaqlar rok!!! Bir nəfər daha yaxşıdır. O deməkdir ki, sizin zəhmli oyunlar yaratmaq missiyanız var. Sizə çox xoşbəxtlik və sağlamlıq! sağol!!!
Bunu satın aldığınız üçün həqiqətən peşmanam. Oyun təkrarlanan üç təkrar mini oyundan ibarətdir. Sıfır hekayə xətti ilə ağlabatan gameplayın unimmersive və xoşagəlməz bir oyuna çevrilməsinə gözəl nümunə. Təəssüf ki, pulun geri qaytarılmasını tələb etmək üçün iki saatlıq pəncərəni qaçırdınız.
Bu oyun çox gözəldir, mən raketin fərdiləşdirilməsini və qrafikasını bəyənirəm
Möhtəşəm oyun, olduqca çətin.Ancaq bir dəfə bitdikdən sonra görüləsi çox az şey var. Bəlkə də xarici planetlər və onların peykləri ətrafında fırlanan davamı etmək. Ola bilsin ki, ulduzlararası oyuna da gedin. Və ya oyunu daha çox şeylə yeniləyin.
Əla oyun və yüksək dərəcədə asılılıq yaradır, yaxşı qiymətə dəyər!
Solar Explorer: New Dawn Arkádové uywn
Tamam, bu möhtəşəm və çətin olacaq. Mən də başa düşürəm ki, nəyə görə pul ödəyirsiniz, çünki bu, indiyə qədər mütləq buna dəyər.
Həqiqətən sevdim. Qrafika, musiqi və çətinlik! (Fobosdakı missiya kimi, mobil telefonu atmaq kimidir) Amma bir şey əldə etdim. Phobos-da bir missiya oynayarkən, rc-ləri təhlükəsiz quraşdırmaya təyin etsəm, raketin ayrılması zamanı fizikanı pozur. Raketə qoşulduqda eniş aparatını tərsinə çevirin. Raketdən ayrıldıqda, eniş aparatını yuxarıya çevirin. Həmçinin görünüş üçün raketin yalnız 3/4-cü pilləsini edin. Sonra daha realist olur. Ümid edirəm ki, rəyimi alacaqsınız :)Mən də çox gülməli olan lander haqqında danışan menyunu bəyənirəm XD. Mən sizin kimi tək adam tərtibatçılarını dəstəkləyirəm! Ümid edirəm ki, bir tərtibatçı komandası və daha çox oyun yaradacaqsınız! Bu oyunu həqiqətən sevirəm Və ümid edirəm ki, gələcək oyunlar ucuz olacaq, çünki siz bu oyunu hazırlamaqda istifadə etdiyiniz əşyalardan istifadə edə bilərsiniz! (Mən Hindistandanam və Norveçi də bəyənirəm;)
mənfi cəhətləri: çox təkrarlanan zəhmli qrafika və ideya. Mənə bir SpaceX şahinini endirmək kimi hiss edir.. çox çətin uçuş və bəlkə də bir az rover missiyası kimi bütün şebangə ehtiyacı var və bunun üçün əlavə ödəyəcəm, çünki yaxşıdır, amma bu kontekstlə...
Yaxşı, amma bunun əvəzini ödəmək yaxşı deyil. Bu, çox tez təkrarlanır, baxmayaraq ki, çətinlik eksponent olaraq yüksəlir və bu, telefonumu bir neçə dəfə atmağa məcbur etdi.
Əla oyun. Aya eniş aparan yeni uçuşu bəyənirəm. Qrafika, səs və musiqi əladır.
Bu möhkəm oyundur və 3 dollara dəyər. Mən yalnız Ay missiyalarını və Marsın bəzilərini tamamladım, amma qalanlarından tam zövq alacağımı hiss edirəm. Con: Asteroidlər bəzən optimal trayektoriyanı tamamilə maneə törədən dəhşətli yollarla yerləşdiriləcək. İdeya: Raketlərin buraxılmasını, orbital xüsusiyyətlərini dəyişdirmək üçün yanıqları yerinə yetirməyi və s. ehtiva edən başqa bir rejim gözəl olardı, bəlkə də gələcək oyun ideyası. (Mümkün ilham üçün Airline Commander oyununa baxın.)
Zəhmət olmasa, oyunum darmadağın oldu və mən oyuna daxil ola bilmirəm, əgər sübut istəsəniz, sizə skrinşot göndərə bilərəm, pulun geri qaytarılması üçün minnətdar olaram ;( əvvəllər oyunu oynayanda bu, çox gözəl idi, amma daha edə bilmirəm. Redaktə: hey mənim köhnə özüm get bir həyat qazan və daha yaxşı bir telefon axmaq al
Məni tutdun. HƏMƏKƏLƏMƏKƏLƏ ki günə qədərki ən yaxşı lander oyunu. Bunun üçün nə qədər səy göstərdiyinizi bilirəm. Bəli, Phobos telefonu asan rejimdə belə atmağa bənzəyir. gözəl
5 ulduz verərdim, lakin bu oyun mənim OnePlus 7 Pro kimi tam ekranlı telefonlar üçün optimallaşdırılmayıb, çünki müəyyən menyular ekrana uyğun gəlmir.
ilk Mars Aya çatana qədər bu, əvvəlcə əyləncəli idi, dəhşətli miqdarda asteroid hər şeydən asan idi! Bu, bunu almamaq üçün ciddi bir xəbərdarlıqdır! ilk Mars ayında da sizi sağ tərəfə enişdə çətinliklə böyük bir sıçrayışla getməyə məcbur edir.
Həqiqətən çox əyləncəli, çətin və əla qrafika var. Uzun müddətdir ki, mobil telefonda keçirdiyim ən əyləncəli şey... amma yeganə şikayətim odur ki, asteroidin hitboxları uzaqdadır. Siz tez-tez bunun sizi əldən verdiyinə əmin olursunuz, lakin hər halda zərər və s. alırsınız, bu, mənim kimi bir mükəmməllikçisinizsə, bu bir növ bezdiricidir. Bu, həqiqətən başa düşüləndir, kiçik bir şeydir və şah əsərin hazırlanması üçün vaxt lazımdır və bu, şübhəsiz ki, bir oyunun şah əsəridir və ümid edirəm ki, layiq olduğu kimi böyüyəcəkdir
Yaxşı bir oyun istəyirsinizsə, gəlin bunu alın, komanda çox mehribandır və bu yaradıcıları görsəniz, geri qayıdın, mənim yaxşı ideyalarım var, buna görə də məni bağlayın, tamam?
Çətin oyun (demək olar ki, telefon atma çətinliyi), əla musiqi, bəzi vizual görüntülərə baxmaq xoşdur. Mən mütləq satın almağı tövsiyə edərdim.
Havaydan salam! Bu oyunu sevirəm! Əla konsepsiya və inanılmaz dizayn! çox tövsiyə olunur.
Mars missiyaları ilə bağlı problemim var. Planet və aylardakı son missiyanı və ya 2-ni seçməyə çalışmaq məni missiya seçmək əvəzinə, demək olar ki, həmişə başqa yerlərdən birinə təpik edəcək.
Bu gözəl oyundur və siz həqiqətən böyük səy göstərdiniz və mən sizin hamınızı qiymətləndirirəm.. oyun qrafikası və fizika planetlər və günəş sistemi əladır. məsələn, hover missiyaları, həqiqətən qayğısına qalacaq birisi, bəlkə sizinlə bir dost (hekayədə nəzərdə tuturam) kimi şeylər .. onun təkrarlanan Bəli, gözəl, lakin yenə də təkrarlanan oyun, Whiteout seriyasını oynamısınız? .. o bağa ehtiyacımız var, nə demək istədiyimi bilirsiniz
Bu, çox əyləncəli və həyəcanverici bir oyundur. Öyrənmə əyrisi olsa da, əyri o qədər də pis deyil. Mən kompüterdə olmayanda bu boşluğu doldurur. Kiçik bir problem odur ki, oynadıqdan sonra məndə kerbal kosmik proqramı oynamaq istəyi yaranır, lakin bu, mənim kitabımda qələbədir. 10/10 yenidən torpaq olacaq!